Over ons

Wij zijn een gerenommeerd straatmakersbedrijf wat dit jaar 40 jaar bestaat. Ons bedrijf is destijds opgericht door de heer Hijman. Hij is degene die het bedrijf heeft opgebouwd. Daarna heeft hij in 2005 het stokje doorgegeven aan zijn schoonzoon, Richard van Osch, de huidige directeur.

Bedrijfsinformatie

Ons bedrijf is een ambachtelijk bedrijf waarin kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Er wordt vooral de nadruk gelegd op het traditioneel straatwerk. Het bedrijf is sinds enkele jaren ook in het bezit van een VCA** en ISO9001-certificering. Waarin het proces van het product en de veiligheid van werken centraal staat. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf welke leerlingen opleiden tot volwaardige vakmannen.

Ons bedrijf is grotendeels actief voor de Gemeente Roosendaal en in onderaanneming van grotere bedrijven. Dit betreft veelal het herstellen van straatwerk, het leggen van nieuw straatwerk en het aanleggen van ondergrondse containers en bushaltes. Tevens zijn wij in kleine mate actief met straatwerk bij particulieren. Ook onderhoudt Aannemingsbedrijf Hijman B.V. bedrijventerreinen en kunt u gebruik maken van ons winterpreventieplan. Wat inhoudt dat wij voor u ’s winters het terrein sneeuw-en ijsvrij houden.